σπάσιμο κωδικών gmail messenger instagram meta fb

Σπάσιμο κωδικών fb Gmail, Σπάσιμο κωδικών Messenger Instagram Meta

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που δεχόμαστε είναι το πώς γίνεται να σπάσουν οι κωδικοί και να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στις δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάνοντας μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε αμέτρητα αποτελέσματα στις αναζητήσεις για:

 • σπάσιμο κωδικών facebook,
 • σπάσιμο κωδικών gmail,
 • σπάσιμο κωδικών messenger,
 • σπάσιμο κωδικών Instagram,
 • σπάσιμο κωδικών Meta κτλ.

Αυτές τις αναζητήσεις σας και τις σκέψεις σας όμως, να είστε βέβαιοι ότι τις γνωρίζουν ήδη οι εταιρίες και μάλιστα βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά. Ο "ήρωας" από το dark web έρχεται και αναζητά τρόπους και ρωτάει:

Πώς να χακάρω το messenger και το Instagram;

Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι εταιρείες φροντίζουν να θωρακίζουν ολοένα και καλύτερα την πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς σε οποιοδήποτε τρίτο άτομο σκέφτεται ή ενεργεί ως δυνητικός εισβολέας ή χάκερ. (Διόρθωση: το σωστό είναι cracker, αλλά αυτό αφορά μία άλλη συζήτηση σε ένα άλλο άρθρο προσεχώς)

Ήδη το facebook έχει πληρώσει πολύ ακριβά τη διαρροή προσωπικών δεδομένων με τσουχτερά πρόστιμα και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί κυρίως στην Αμερική, κάτι που αυστηροποίησε τις διαδικασίες για να μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν λογαριασμό. Μια από τις ενέργειες που προτείνει σε ολοένα και περισσότερους χρήστες του είναι η ενεργοποίηση της διπλής επιβεβαίωσης εισόδου καθώς και τη ταυτοποίηση του χρήστη ή της επιχείρησης με επισύναψη εγγράφων που αποδεικνύουν την ταυτότητα και τα στοιχεία τους.

Πως γίνεται να σπάσει κάποιος κωδικούς Gmail ή facebook;

Σπάσιμο κωδικών μεσεντζερ και πώς χακάρω messenger
Σπάσιμο κωδικών μεσεντζερ και πώς χακάρω messenger

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλούς προτεινόμενους τρόπους να σπάσετε κωδικούς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό ατόμου που σας ενδιαφέρει, αναφέροντας ωστόσο ενέργειες που ίσως σας βάλουν σε μπελάδες. Και θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε με παραδείγματα.

Τι λέμε εμείς;

Ότι πανεύκολα μπορεί κάποιος να κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή από το Internet, που λέγεται Mobile Tracker Free, και να κάνει τη δουλειά του. Εδώ όμως χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε ότι, παρόλο που είναι δωρεάν, πρέπει να έχει κάποιος άδεια να την εγκαταστήσει. Και αυτό συμβαίνει, διότι η χώρα και οι πολίτες της δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτή την δήλωση άραγε;

Ότι λογισμικό παρακολούθησης τηλεφώνου μπορείτε να εγκαταστήσετε στα κινητά spartphone των παιδιών σας στα πλαίσια γονεϊκού ελέγχου. Έχετε το δικαίωμα για αυτόν τον έλεγχο, μόνο μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας τους. Μετά πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι, όπως ψυχολογικοί με έγγραφα, ώστε να εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αν κάνετε κάποια ενέργεια να παρακολουθήσετε ξένα κινητά τηλέφωνα, τότε είστε υπόλογος στη δικαιοσύνη. Αν αποδείξει το θύμα - στόχος ότι το παρακολουθήσατε χωρίς τη συγκατάθεσή του, διώκεστε με ποινή φυλάκισης. Τα γράφουμε όλα για να είμαστε ξεκάθαροι, όπως άλλωστε και σε όλες τις συναναστροφές μας. Στα γραφεία μας ενεργούμε με ξεκάθαρο τρόπο αλλά και νόμιμο. Αφήστε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους προσκομίζοντας τις απαραίτητες άδειες. Εφόσον συντρέχουν λόγοι απειλής κατά της ζωής ή bullying ανηλίκων ή ατόμων τρίτης ηλικίας με άνοια κλπ όλα γίνονται νόμιμα.

Πώς γίνεται η παρακολούθηση συνομιλίας messenger?

Αν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή app, τότε μπορεί ο γονέας να παρακολουθήσει όλη τη δραστηριότητα του παιδιού του, ας έχει και iphone. Υπάρχει και τρόπος να μην το γνωρίζει το παιδί.

Από την άλλη όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε σπάσιμο κωδικών messenger, για να είμαστε ξεκάθαροι. Σπάσιμο δεν γίνεται, παρά με τις επόμενες τεχνικές, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τις έχουμε ομαδοποιήσει λίγο πιο κάτω.

Ποιες εταιρείες διαθέτουν λογισμικό παρακολούθησης στην αγορά;

Είναι η spy24 αλλά και άλλες από το εξωτερικό. Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν και λογισμικά κατασκοπείας spyware, όπως είναι το Predator της Cytrox. Βέβαια υπάρχει και το Alien, που εμπίπτει στην κατηγορία trojan (στα ελληνικά Δούρειος Ίππος από το Trojan Horse).

Τι είναι το λογισμικό παρακολούθησης Predator;

Αυτό το λογισμικό είναι κατασκοπείας και ευθύνεται για το σκάνδαλο που έφερε προς συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων ο Νίκος Ανδρουλάκης. Βέβαια, δείτε το άρθρο για το σκάνδαλο παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, καθώς και την έρευνα που προηγήθηκε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Οι χώρες που αγόρασαν το συγκεκριμένο λογισμικό, ακολουθούν κατά σειρά.

 • Αίγυπτος.
 • Ακτή Ελεφαντοστού.
 • Αρμενία.
 • Ελλάδα.
 • Ινδονησία.
 • Ισπανία.
 • Μαδαγασκάρη.
 • Σερβία.
Λογισμικό παρακολούθησης predator Cytrox
Λογισμικό παρακολούθησης predator Cytrox

Μετά από όλη την ανάλυση κρατώντας τα μυστικά της δουλειάς μας μόνο για τους πελάτες μας, ας δούμε τώρα και τι λένε οι άλλοι:

Στις περισσότερες περιπτώσεις σας συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να “μαντέψετε” τον κωδικό πρόσβασης, είτε από μια κοινή δεξαμενή κωδικών που χρησιμοποιούν μια μεγάλη μερίδα ατόμων. Ακόμη να εντοπίσετε λέξεις και αγαπημένα αντικείμενα, φαγητά, ονόματα που είναι πιθανό να έχει επιλεχτεί ως κωδικός πρόσβασης. Δείτε και τη συνέχεια του άρθρου από τα γραφεία ντετέκιβ Erevna 24h.

Λάθος Συμβουλή 1:

Σας προτείνουν να δημιουργήσετε μια λίστα με κωδικούς και να τους δοκιμάσετε εναλλακτικά μέχρι να πετύχετε τον σωστό.

Ποια είναι η παγίδα;

Εκείνο που δεν σας λένε, είναι ότι πλέον όλες οι πλατφόρμες έχουν δικλείδες ασφαλείας και αν δουν ότι κάνετε συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες εισόδου βάζοντας λάθος κωδικούς, θα μπλοκάρει το προφίλ και θα σταλεί μήνυμα στον κάτοχο του λογαριασμού για να τον/την ενημερώσει ότι κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί.

Λάθος Συμβουλή 2:

Σας προτείνουν να προσπαθήσετε να εισέλθετε σε κάποιον λογαριασμό επιλέγοντας ότι ξεχάσατε τον κωδικό και προσπαθώντας να μαντέψετε σωστά τις πρόσθετες ερωτήσεις.

Έτσι, σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να καταφέρετε να βρείτε κάποια απάντηση και να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ αν γνωρίζετε αρκετά στοιχεία για το άτομο στο οποίο ανήκει και έχει κάνει το λάθος να βάλει εύκολα εντοπίσιμες απαντήσεις, με τον αντίστοιχο πάντα κίνδυνο να ειδοποιηθεί ο κάτοχος ότι κάποιο τρίτο άτομο προσπαθεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του.

Τα καταφέρατε και συνδεθήκατε, παράλληλα όμως μόλις προδοθήκατε! Ακόμα κι αν καταφέρετε να συνδεθείτε, το πιθανότερο είναι αυτό να μην γίνει... κρυφά! Είναι γνωστό πλέον (και σχεδόν κανένα από αυτά τα site που σας συμβουλεύουν να σπάσετε κωδικούς δεν το αναφέρει) ότι όλες οι πλατφόρμες καταγράφουν την IP σας και από ποιο μέρος προσπαθείτε να συνδεθείτε (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή ... οποιοδήποτε άλλο μέρος βρίσκεστε) καθώς και την συσκευή που κάνετε την ενέργεια (π.χ. συσκευή κινητού τηλεφώνου ή laptop ή tablet κτλ). Μόλις πραγματοποιηθεί μια ενέργεια από άγνωστη συσκευή ή τοποθεσία που δεν είχε συνηθίσει να διαβάζει το σύστημα, πηγαίνει απευθείας μήνυμα στον κάτοχο του λογαριασμού και τον ρωτάει αν συνδέθηκε ο ίδιος την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα από την τάδε συσκευή και το τάδε μέρος. Άρα και εκεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και η ενέργεια σας και ίσως και το ποιό άτομο κρύβεται πίσω από αυτό (δηλαδή εσείς).

Ακόμα όμως και άτομα που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πρόσβαση σε ξένους λογαριασμούς και έχουν προβεί σε διάφορες ενέργειες, πχ να χειριστούν εικονικά το λογαριασμό του άλλου ατόμου σαν να είναι εκείνος/εκείνη ή να κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες σαν να τις έκανε το ίδιο το άτομο, μετά από καταγγελία του κατόχου του λογαριασμού στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα άτομα αυτά έχουν εντοπιστεί και έχουν έρθει αντιμέτωπα με τις νομικές συνέπειες των πράξεών τους.

Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι έχουν κλέψει τους κωδικούς instagram;

Πώς χακάρω Instagram
Πώς χακάρω Instagram

Οι ενδείξεις ότι ίσως να σας έχουν κλέψει τους κωδικούς στο instagram ή κάποια άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αν έχετε δει ασυνήθιστες ενέργειες και μηνύματα στο λογαριασμό σας, αν λάβατε μήνυμα ότι συνδεθήκατε από άγνωστη σε εσάς τοποθεσία και κυρίως αν δείτε αλλαγές στο περιεχόμενό σας ή όταν έχει μπλοκάρει ο λογαριασμός έχοντας λάβει ταυτόχρονα σχετικό μήνυμα από την ομάδα διαχείρισης του instagram που να αναφέρει εντοπισμό ύποπτης δραστηριότητας.

Μια συνηθισμένη ενέργεια το τελευταίο διάστημα, είναι να "τρέχουν" μέσα από τον λογαριασμό σας διαφημίσεις σε ξένες χώρες και να φαίνεται ότι εσείς τις διαχειρίζεστε. Ωστόσο, αν επικοινωνήσετε άμεσα με την υποστήριξη του instagram ή της εκάστοτε πλατφόρμας, μπορείτε να το καταγγείλετε και να το σταματήσετε μετά από τη σχετική έρευνα που θα γίνει από την ομάδα διαχείρισης.

Επιπλέον, καλό είναι να αποφεύγετε να αφήνετε ξεκλείδωτα και με άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας, τη συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου ή τον υπολογιστή σας ή το tablet, σε μέρος στο οποίο παρευρίσκονται και άλλα άτομα χωρίς να τα επιβλέπετε. Αν η προσοχή σας είναι στραμμένη αλλού, είναι πιθανό κάποιο από αυτά τα άτομα να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να αποκτήσει πρόσβαση στα προφίλ και στους λογαριασμούς σας.

Εάν μετά από όσα διαβάσατε εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε και να το τολμήσετε να σπάσετε τους κωδικούς ενός λογαριασμού που δεν σας ανήκει, η δική μας συμβουλή είναι να μην το επιχειρήσετε.

Αν θέλετε να συλλέξετε στοιχεία και πληροφορίες για μια υπόθεση που σας αφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Detectives Erevna 24h. Θα σας βοηθήσουμε με νόμιμους τρόπους και μέσα να καταφέρετε να έχετε όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεστε είτε παρακολούθηση ατόμου ή συσκευής. Αντίστοιχα, εάν θεωρείτε ότι έχετε πέσει θύμα υποκλοπής και ότι έχουν παραβιάσει τους κωδικούς σας, καλέστε μας άμεσα να το ερευνήσουμε.

Πού είναι στο κέντρο της Αθήνας το σημείο συνάντησης;

Τα γραφεία μας είναι προσβάσιμα τόσο από το κέντρο στο Σύνταγμα αλλά και τις γύρω οδούς: Αιόλου, Ερμού, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Πατησίων και Πειραιώς.

Γιατί να επιλέξετε τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στην Αθήνα για σπάσιμο κωδικών;

Γενικά στα δικά μας Γραφεία Ιδιωτικών Ερεύνών στο κέντρο της Αθήνας έχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προστασία από σπάσιμο κωδικών. Πάντα από τη μία τα μέτρα και από την άλλη τα αντίμετρα παραβίασης κωδικών εφαρμόζονται καθόλα νόμιμα. Συνήθως σε συνεργασία με τις αρχές, όταν έχουμε βάσιμες υποψίες για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων. Συνήθως είναι πολύτιμη η συμβολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αντιμετωπίζουμε όμως και υποθέσεις bullying αλλά και Cyberbullying. Έχουμε απαντήσει διεξοδικά στο ερώτημα "Θέλω σπάσιμο κωδικών", αλλά τώρα είστε και σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Σχετικά άρθρα

Πόσο κοστίζει η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Πόσο κοστίζει η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Πόσο κοστίζει η Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου πώς γίνεται η Παρακολούθηση κινητού ή σταθερού τηλεφώνου κόστος αλλά και πότε επιτρέπεται - αντίμετρα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου θύμα επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα ο θύτης

Ιωάννα Παλιοσπύρου θύμα επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα ο θύτης

Ποια είναι η εξέλιξη της υπόθεσης που συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα;